Home » Головна » Засідання професійної спільноти педагогів ЗДО для вихователів-методистів

Засідання професійної спільноти педагогів ЗДО для вихователів-методистів

2 червня 2022 року на базі ЗДО 42 “Джерельце” відбулося очне засідання професійної спільноти педагогів ЗДО для вихователів-методистів на тему “Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами в розвитку”.

Учасників привітала консультант КУ “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Ужгородської міської ради Ольга Юрик. Вона зазначила, що в тематика заходу стає дедалі актуальнішою, оскільки у наших закладах дошкільної освіти більшає інклюзивних груп, а робота з реалізації державної політики у сфері інклюзивної освіти стає пріоритетним напрямком діяльності закладів освіти. Тим ціннішим є набутий педагогами досвід роботи з вихованцями, що мають особливі освітні потреби. Саме цим досвідом у цікавій, активній формі поділилися директор, методист, психолог, вихователі та асистенти вихователя закладу – організатори зустріч.

Присутні плідно попрацювали в групах, виконували практичні завдання, переглянули відеоролики з фрагментами занять в інклюзивних групах. На завершення заходу було проведено коротку екскурсію по інклюзивному середовищу ЗДО 42 “Джерельце”, де учасники заходу могли побачити цікаві рішення щодо організації такого простору та його методичного наповнення.