Home » Головна » Засідання професійної спільноти вчителів географії та економіки

Засідання професійної спільноти вчителів географії та економіки

15 лютого, згідно плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників, відбулося засідання професійної спільноти вчителів географії та економіки на тему «Впровадження ефективних освітніх та педагогічних технологій в системі особистісно орієнтованого навчання».

Вчитель географії УЗОШ №20 – ліцею «Лідер», Мумряк Тетяна Михайлівна, підготувала цікаву доповідь до теми.  Педагог поділилася з колегами власним досвідом використання сучасних технологій у навчальному процесі. Зокрема, мова йшла про інтерактивні плакати, вправи та тести на різних платформах, інтерактивні презентації, скрайбінг-презентації та використання веб-квестів під час навчання. Розповіла педагог і про віртуальні подорожі різними куточками світу та про використання ігрових технологій під час уроків. Особливу увагу вчитель приділила таким ігровим методикам як світлофор, мозковий штурм, німа карта, кросворди.

Засідання пройшло на високому професійному рівні. Наприкінці вчителі активно ділилися своїм досвідом та обговорили актуальні робочі питання професійної спільноти.