Home » Головна » ВЕБІНАР «НЕТРАДИЦІЙНІ ФОРМИ ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ З УЧНЯМИ»

ВЕБІНАР «НЕТРАДИЦІЙНІ ФОРМИ ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ З УЧНЯМИ»

13 травня 2021 року консультантом КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ужгородської міської ради Валерією Бережною було проведено засідання Школи професійної адаптації молодого вчителя у формі вебінару на тему «Нетрадиційні форми проведення уроків з учнями». Участь в онлайн-заході взяли педагоги закладів середньої, початкової та дошкільної освіти.

Учасники ознайомилися з основними прийомами, які допомагають зробити урок більш цікавим. Адже сучасних дітей, захоплених ґаджетами, стає дедалі важче зацікавити та мотивувати до навчання.

Спікер продемонструвала слухачам основні форми нетрадиційних уроків, згрупувавши їх за змістом та методами проведення. В ході вебінару було наведено ряд прикладів та практичних рекомендацій по підготовці до нестандартного уроку. За допомогою онлайн-інструменту Linoit вчителі поділилися власним досвідом проведення уроків такого типу.

В підсумку всі учасники дійшли висновку, що використання нестандартних уроків сприяє підвищенню загальної обізнаності та освіченості дітей, поглибленню знань, зняттю втомленості учнів та активному розвитку пізнавального інтересу.